Shelly: Най-лесният начин да направите своя истински и надежден смарт дом


Shelly е подходяща за всеки дом и за всеки бюджет, независимо дали живеете в малък апартамент или в огромна къща. Можете да започнете с частична автоматизация и да продължите да добавяте нови релета, когато Ви потрябват.

Научи Повече

Shelly е революция в сградната автоматизация!


Запознайте се с Shelly (Шели). Shelly е малка. Толкова малка, че може да се мушне във всяка разклонителна кутийка. Shelly е малка, но адски мощна. Shelly управлява товари по 1500 вата, на всеки канал. А тя има два канала. Shelly има вграден уеб сървър, има вграден хотспот, локален IP адрес. Shelly има това, което никой друг няма. Облачна услуга, приложение за Android и iOS. Shelly може да бъде контролирана от всяка точка на света. Shelly може да управлява осветление, гаражни врати, щори, климатици, котли и каквито пожелаете електроуреди с едно докосване на Вашия смартфон или таблет. Shelly не е сама. Може да имате цяла армия от нея. Да превърнете своя дом в напълно автоматизирано пространство. Само с едно приложение. Създавате виртуални стаи, с виртуални контролери и групи от тях. Добре дошли в 21-ви век. И да не забравим най-важното. Shelly се произвежда и сервизира в България. Честно - български инженери, програмисти и хардуер. Истинска и пълна гаранция от 24 месеца! И най-интересното, с интегрирания си софтуер и облачна поддръжка, тя няма равна в световен мащаб.

Разгледай Shelly

Характеристики


Два Токови Кръга

Shelly може да управлява 2 токови кръга по 1.5 kW всеки. И двупосочни ел.мотори!

Захранване - AC

110-230V ±10, 50/60Hz AC - Shelly е съвмествима с основните ел.мрежи в света.

Wi-Fi Свързаност

Shelly може да се свърже със всяка безжична мрежа тип 802.11 b/g/n (2.4 GHz)

Измерване на товара

Shelly показва онлайн консумираната мощност от включените към нея уреди!

Имаш още въпроси? Попитай ни!


Ние знаем, че токът е странно нещо. Ако те удари, не можеш да му го върнеш! За теб можем да проектираме, монтираме, подвържем и настроим необходимата ти домашна автоматизация.

+359897641145