КАТАЛОГ

Условия за Доставка

Условия за доставка

 

Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка или офис на Еконт Експрес, използвайки куриерските и платежни услуги на Еконт Експрес.

 

Стойност на поръчката 

Общата стойност на поръчката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта (доставката), както и такса наложен платеж. Използваме фиксирана цена от 10 лв. за доставка на поръчки на стойност до 600 лв.. Доставката на поръчки на стойност над 600 лв. се поема от нас. Ако Купувачът е избрал да плати на куриер, чрез услугата "Наложен Платеж", то стойността на тази услуга, се заплаща от Купувача по тарифите на куриера (1,2% от стойността на поръчката), независимо дали доставката е безплатна или е на фиксирана цена. При плащане по банков път, клиентът не дължи куриерска такса "Наложен Платеж".

 

Срок на доставка:

Поръчките се взимат от куриер всеки понеделник и четвъртък. Съответно доставките до адрес на клиента се осъществяват всеки вторник и петък, освен ако за Вашето населено място не е предвиден различен график за обслужване от Еконт Експрес.

 

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.